arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube tiktok subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Kundvagn


Recept

Hur man gör en het hjortburgare

5 månader sedan

5 månader sedan

En hamburgare som hyllar det bästa som våra svenska skogar erbjuder. Vi lovar att du aldrig smakat en liknande burgare förr

 

Klicka här för videorecept


Ingredienser

  • Hamburgerbröd
  • 150 g hjortfärs
  • 100 g kantareller 
  • ½ gullök
  • Isbergssallad
  • 2 skivor västerbottensost
  • 2 msk majonnäs
  • 2 tsk ketchup
  • 2 tsk ketchup
  • 2 msk Freaky Sauces Lingon & Blueberry 

Metod


1.


Borsta bort eventuell jord från svampen. Finhacka kantareller och gullök, stek i smör till svampen är gyllenbrun och luktar gott. Glöm ej salt & pepper

2.


Gör burgarsåsen. Blanda majonnäs, ketchup, senap, salt, peppar och Freaky Sauces Lingon & Blueberry

3.


Forma hjortfärsen till en boll. Stek i olja i en stekpanna, salta och smasha färsen, vänd efter 2 minuter. Salta igen och lägg på osten, sätt på locket på pannan och låt osten smälta 

4.


Rosta brödet. Sätt ihop burgaren genom att köra sås på både nedre och övre brödhalvan. Lägg sallad i botten följt av hamburgaren, toppa med svampen och stäng burgaren. Njut!

Liknande produkter